fbpx

Om GAIYA

Vi har fokus på den selvbevidste kvinde, som er både cool og elegant, og som ikke er bange for at skille sig ud. Vores smykker er skabt til at fuldende og styrke kvinders personlige stil og helhedsudtryk. Læs mere om historien bag GAIYA og mød de to ejere, Stephanie og Regitze.

Vi er Gaiya

Historien om GAIYA

Stephanie Grønkjær

Regitze Ravnhøj

GAIYA BLIVER TIL

Vi, Regitze og Stephanie, startede GAIYA tilbage i juni måned, 2018. Med en ambition om at lave smukke, unikke smykker af god kvalitet begyndte vi at komme med idéer til designs. Idéen var fra start at designe smykker til den selvbevidste kvinde, som er cool og samtidig elegant og moderne, og som ikke er bange for at skille sig ud. Vores smykker skulle være med til at fuldende samt styrke kvindens personlige stil og helhedsudtryk.

Der blev helt fra start lagt stor vægt på, at kvaliteten skulle være høj, og prisen skulle være til at betale for den almindelige forbruger. Dette er en af grundene til, at alle GAIYA’s smykker er af sterling sølv og guldbelagt sterling sølv samt at perlerne hovedsageligt består af halvædelsten og ferskvandsperler. 

Navnet, GAIYA, udspringer fra det store fokus på naturlige materialer. Ifølge græsk mytologi kaldes jordens gudinde for Gaia. Vi synes Gaia og betydningen var utrolig smuk, men synes det manglede lidt kant. Vi satte derfor vores præg på navnet, så det stemte mere overens med vores vision.

GAIYA oplevede hurtigt interesse for smykkerne, og bliver derfor nu forhandlet i 4 butikker, henholdsvis Pinoc i Odense City, Affaire i Rosengårdscenteret, Lulu’s Café og Boutique i Kerteminde og Rikki Vanggaard i Herning. 

Vores ambition med GAIYA er, at alle med vores smykker er unikke og at de bæres med kærlighed af vores dejlige kunder. Vi bestræber at være ekstraordinære fremfor ordinære, og vil ikke gå på kompromis, hverken med kvaliteten eller designet på smykkerne. Vi udvælger derfor de naturlige perler individuelt til hvert enkelt smykke, så de får deres helt eget udtryk. 

Vi håber meget, du kan lide vores smykker, og finder inspiration til, hvordan du selv kan kombinere de forskellige smykker og skabe dit helt eget udtryk. 

Hvis du vil hjælpe andre med at finde frem til vores univers, vil det betyde utrolig meget for os hvis du vil ligge en anmeldelse på Trustpilot

De hjerteligste hilsener

0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop

Mød Stephanie Grønkjær

Stephanie er, sammen med Regitze, iværksætteren bag GAIYA. Stephanie er GAIYA’s drivkraft, som altid tænker ud af boksen og kommer med optimeringsstrategier. Derudover står Stephanie for den kommunikative del, hvor hun lægger stor vægt på at yde ekstraordinær service til alle GAIYA’s kunder og forhandlere, samtidigt med at hun får skabt et helt unikt og trygt arbejdsmiljø med de ansatte.

Mød Regitze Ravnhøj

Regitze er, sammen med Stephanie, iværksætteren bag GAIYA. Regitze er en autodidakt smykkedesigner med en stor og kreativ skabertrang. Hendes inspiration kommer fra hverdagens indtryk og omgivelser, som kulminerer når hun sidder i smykkeværkstedet og eksperimenterer. Regitze elsker at designe tidløse smykker, som er kontrastfulde og derfor både kan være cool og elegante.VIBRANT
SUNSET

SE KOLLEKTION

DREAMY
EARTH

SE KOLLEKTION

GEMSTONE STACKING

SE KOLLEKTION

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Retur

Læs mere om retur og ombyt

Levering

Se info om levering

Betingelser

Handels- og privatlivsbetingelser

Vi tager imod

Dankort &
VISA

Mobilepay
Checkout

Mastercard &
Maestro

Bliv en del af os

Indtast din e-mail og få 10% rabat på din første ordre

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik vi benytter dine cookies

Få 10%
på din første ordre

Tilmeld dig vores kundeklub inden d. 1. april og få 10% i rabat på din første ordre.