fbpx

Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

GAIYA I/S
Mail: info@gaiyaofficial.com
Adresse: Vesterbrogade 104, 2 th,1620 København V
CVR-nummer: 40512527

Bestilling og betaling

 

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse inden for 1 time, bør du kontakte os. Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på: info@gaiyaofficial.com

Betaling

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder.
Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort.

Vi accepterer følgende korttyper:

. Visa/Dankort
. Visa
. Visa Electron
. MasterCard
. MasterCard Debit 

Online betaling med kort

Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande. Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Leveringstid

Ved almindelig levering har vi 1-7 hverdages leveringstid. 
Ved ekspreslevering har vi 1-2 hverdages leveringstid.
Ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der derfor forekomme længere leveringstid. Dette vil blive oplyst på siden.

Forsendelsesomkostninger

Vores fragtpris er altid gratis uanset bestillingens størrelse. Din bestilling sendes  med Postnord, så du vil modtage din bestilling i din postkasse. – Medmindre det er en større ordre, der ikke kan være i din postkasse.

Returnering og fortrydelsesret

Når du handler hos  GAIYA, har du 30 dages fortrydelsesret. Fortryder du dit køb, og ønsker at returnere, skal du under menuen returformular meddele os om, hvilken vare du ønsker at returnere eller ombytte, samt årsagen hertil.
Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, vil fristen blive forlænget til den næstfølgende hverdag.

Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten, skal din vare være ubrugt samt håndteret på en måde, der bevarer varens stand. Er varen af forringet værdi, som skyldes forkert håndtering, eller betragter vi varen som værende “brugt”, vil du kun få en del eller intet af købsbeløbet retur. Dette er afhængigt af varens handelsmæssige værdi, hvor vi anser brugte varer som værende værdiløse. Når der er tale om en ren returvare eller ombytningsvare, betaler du selv for fragten – dog betaler vi fragten, hvis du ønsker en ny vare.
Når du ønsker at sende retur, bærer du risikoen for levering, og du er dermed ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Returvarer sendes til:

GAIYA I/S
Vesterbrogade 104, 2th
1620 København V

Reklamation

GAIYA yder 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Er der sket skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side, vil du ikke blive dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler ved modtagelsen skal meddeles til info@gaiyaofficial.com hurtigt efter varens modtagelse. Her anses max. to uger som hurtigt, med mindre andet er aftalt. Er reklamationen berettiget, bliver forsendelsesbetingelserne yderligere aftalt, og vi refunderer naturligvis dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

GAIYA I/S
Vesterbrogade 104, 2th
1620 København V

Privatlivspolitik

Vi videresælger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Dine oplysninger bliver kun registreret i vores kundedatabase. Hvis du ønsker, kan du til enhver tid få fjernet dine oplysninger. For at foretage et køb, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, alene med det formål at kunne levere varen korrekt til dig. Når du er registreret hos GAIYA, har du altid ret til at gøre indsigelse mod en registrering, samt har du indsigt i hvilke oplysninger, vi registrerer. Henvendelse i forbindelse hermed eller ønsker om at få fjernet dine oplysninger, rettes til GAIYA via vores e-mail: info@gaiyaofficial.com

0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop

VIBRANT
SUNSET

SE KOLLEKTION

DREAMY
EARTH

SE KOLLEKTION

GEMSTONE STACKING

SE KOLLEKTION

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Retur

Læs mere om retur og ombyt

Levering

Se info om levering

Betingelser

Handels- og privatlivsbetingelser

Vi tager imod

Dankort &
VISA

Mobilepay
Checkout

Mastercard &
Maestro

Bliv en del af os

Indtast din e-mail og få 10% rabat på din første ordre

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik vi benytter dine cookies

Få 10%
på din første ordre

Tilmeld dig vores kundeklub inden d. 1. april og få 10% i rabat på din første ordre.